Behandelingen

Intake

Bij de eerste afspraak wordt er een intake gedaan er worden allerlei vragen gesteld wat inzicht geeft wat er aan de hand is. Met een speciaal apparaat “de Acugraph” worden de meridianen (energiebanen) doorgemeten om te zien waar een disbalans is. Ook worden de tong- en polsdiagnostiek waargenomen. Aan de hand van al deze gegevens wordt er een behandelplan gemaakt.

Hoe ziet de behandeling eruit:

Er zijn verschillende soorten behandelingen. Aan de hand van de klacht maak ik gebruik van klassieke acupunctuur, schedel acupunctuur, Dr Tan balanseer techniek, Tung acupunctuur, ooracupunctuur, moxa, guasha, cuppen en Japanse acupunctuur of een combinatie. Ook maak ik gebruik van een speciale verwarmingsmat “Jade Vitality” wat een stimulerende werking heeft op de behandeling.

Vervolg:

Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn. Is de klacht langer aanwezig dan zijn er meer behandelingen nodig.

Pijnbehandeling:

Voor pijnbehandelingen maak ik gebruik van schedelacupunctuur volgens YNSA, Dr Tan balanseer methode of Tung acupunctuur wat direct verlichting geeft.

Verslavingen:

Voor verslavingen gebruik ik ooracupunctuur. Het is van groot belang dat men er volledig achter staat.

Tips:

Aanvullend kunnen er basis voedingsadviezen en leefstijladviezen meegegeven worden

Privacy:

Het cliëntendossier bevat aantekeningen over jouw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde behandelingen. Ik ga zorgvuldig om met de persoonsgegevens. De gegevens worden in een beveiligde omgeving 20 jaar bewaard. U heeft ten alle tijden recht op inzage.

Klacht:

Mocht er een klacht zijn dan stel ik het op prijs dat dit in eerste instantie met mij besproken wordt. Komen wij hier samen niet uit dan kunt u contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VBAG via klachtregeling.